NIEUW CONCEPT VANAF JUNI - In alle jaren dat ik mooie persoonlijke sieraden op maat mocht maken stond er altijd één ding centraal: betekenis. Elk sieraad welke ik mocht maken vertelde namelijk altijd een eigen verhaal. Van het vieren van de geboorte van een klein wondertje tot een herinneringssieraad welke een overleden dierbare deed herdenken. Sieraden zijn vaak meer dan alleen maar mooie accessoires. Ze kunnen een diepere betekenis hebben, bijvoorbeeld als herinnering aan een bijzondere gebeurtenis of als symbool van een speciale band tussen twee mensen.  Denk aan moeder-dochter sieraden of speciale vriendschapsarmbanden. Jaceys gaat nu next- step met ; permanente sieraden! Dit zijn sieraden welke geen sluiting hebben. Naomi maakt het sieraad op maat en last deze vervolgens aan elkaar rondom jouw pols waardoor je de armband niet meer af kunt doen; je bent voor altijd verbonden!


PERMANENTE SIERADEN

Een permanent sieraad is een sieraad zonder begin en eind. Het sieraad heeft geen sluiting en je kunt hem dus ook niet meer af doen. En dat maakt het zetten van een permanent sieraad nou juist zo bijzonder! Met wie zou jij ‘voor altijd verbonden’ willen zijn? Gelukkig is een permanent sieraad niet zo definitief als samen een tattoo zetten. Is de liefde over? Dan kun je het sieraad altijd nog door knippen. Maar let wel op; deze ‘break-up’ is niet meer ongedaan te maken.


VOOR ALTIJD VERBONDEN
Hoe mooi is het om samen met een dierbare een sieraad te laten zetten welke jullie voor altijd samen verbind? Hieronder hebben wij enkele momenten beschreven voor wanneer je een permanent sieraad kunt laat zetten.
 

BIJZONDERE MOMENTEN OM TE VIEREN OF TER HERINNERING:

Blijvende herinnering Een bijzondere gebeurtenis of een belangrijk moment in je leven voor altijd vast laten leggen. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van jullie eerste wondertje, wanneer je een rotziekte hebt verslagen, wanneer je je diploma hebt behaald of wanneer je bijvoorbeeld een mijlpijl / overwinning in je leven niet wilt vergeten.

Vriendschap - vriendinnen kunnen een permanent sieraad laten zetten als blijvende herinnering aan hun vriendschap. Het kan een unieke manier zijn om hun band te symboliseren en te laten zien dat hun vriendschap voor altijd is.

Verlies van een geliefde -  Het verlies van een geliefde is een tragische gebeurtenis, maar kan ook een belangrijke herinnering zijn voor mensen. Het kan dienen als een herinnering aan de persoon die we zijn verloren en kan ons inspireren om het leven te koesteren

Bijzondere band – Er zijn vele bijzondere banden tussen familie en vrienden die kunnen worden gekoesterd. Wie is er voor jou belangrijk in je leven?  Met wie zou jij een permanent sieraad willen laten zetten als symbool voor jullie bijzondere band? Denk bijvoorbeeld aan een zussen sieraad, moeder-dochter sieraad, familie sieraad of nichtjes sieraad.

Voor altijd samen – Een van de meest betekenisvolle momenten waar wij de permanente sieraden voor zouden aanraden is wanneer je weet dat een geliefde binnenkort komt te overlijden. Denk bijvoorbeeld aan jullie lieve oma die al op leeftijd is. Liefde is voor altijd maar het gemis zal groot zijn. Hoe ontzettend bijzonder zou het zijn om samen met oma een permanent sieraad te laten zetten? Zo zijn jullie voor altijd samen verbonden!

Vier het leven – Wanneer er een klein wondertje is geboren zou het een heel mooi moment zijn om dit voor altijd vast te leggen middels een persoonlijk sieraad. Het permanente sieraad zal je altijd doen terug denken aan deze bijzonder mooie periode in jullie leven. Het moment dat je mama werd! Ook is het een heel mooi idee als de partner dit cadeau zou geven als ‘ baargoud’ . Vrouwen krijgen baargoud als symbolisch geschenk dat de geboorte van een kind markeert. Het kan dienen als een blijvende herinnering, een teken van waardering, een erfstuk en/of een culturele traditie. Het is een manier om de moeder te eren en te laten zien dat haar inspanningen worden gewaardeerd.

Mijlpaal – Heb je een bepaald doel in je leven gerealiseerd? Of ben je daar nu heel hard mee bezig en gun je jezelf een mooi cadeau wanneer dit behaald is? Dan is het zetten van een permanent sieraad een heel mooi symbolisch cadeau voor je harde werk! 

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel