Retourneren

De meeste sieraden van Jaceys zijn gepersonaliseerd en worden speciaal voor jou gemaakt volgens de door jou opgegeven specificaties. Deze artikelen komen niet in aanmerking voor retournering. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief, het herroepingsrecht is niet van toepassing op maatwerk. 

Mocht je een verkeerde maat hebben besteld dan kunnen we altijd met je mee kijken of het artikel wellicht te vermaken is. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice.

Niet gepersonaliseerde sieraden kunnen geruild of getourneerd worden binnen 14 dagen vanaf de bezogdatum. De retourneerkosten zijn op eigen kosten. Alle retourzendingen dienen vooraf aangemeld te worden bij ons. Stuur ons een email met je ordernummer dan sturen we je het retourformulier toe. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen rondom het retourneren verzameld:


 Wat moet ik doen als ik een beschadigd/ defect product ontvangen heb? 

 Kan ik mijn product retourneren en wat zijn de voorwaarden? 

 Hoe kan ik mijn bestelling retourneren en wat zijn de kosten? 

 Hoe lang duurt het voordat mijn retour verwerkt is? 

 Ik heb per ongeluk de verkeerde maat / kleur besteld, kan ik deze ruilen? 

 Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat nu? 


Heb je verder nog vragen?

Neem contact op met de klantenserice en helpen je graag!Klacht? 
Ondanks wij er alles aan doen om jou blij te maken kan het altijd voor komen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om je klacht altijd bij ons kenbaar te maken door even te mailen naar klantenservice@jaceys.nl ovv je ordernummer en eventueel een foto van het defect. 
Leidt dit niet tot een oplossing dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur via deze link.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

© 2015 - 2022 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel