Wat als mijn sieraad kapot gaat buiten de garantie periode?

Natuurlijk vinden wij het heel vervelend als je sieraad onverhoopt kapot gaat. Jaceys draagt zorg voor haar producten en levert sieraden van hoge kwaliteit. Op alle sieraden zit een garantietermijn van 30 dagen. Mocht je sieraad buiten deze 30 dagen toch kapot gaan, dan bieden wij een uitstekende reparatieservice aan. 
 

Hoe zit het met de kosten?
Als je sieraad buiten de garantie periode kapot gaat, kan je gebruik maken van onze reparatieservice. Wij bekijken graag de mogelijkheden tot reparatie. Hieraan zijn soms kosten verbonden maar meestal is een reparatie kosteloos.De verzendkosten zowel heen- als terug zijn wel voor eigen rekening. Meestal kunnen je per mail voor het versturen al aangeven of een reparatie mogelijk is en of er kosten aan verbonden zullen zitten. Je hebt altijd zelf de keuze of je gebruik wenst te maken van ons aanbod of niet. 

 

Hoe kan ik gebruik maken van de reparatieservice?
Is je sieraad kapot gegaan buiten de garantietermijn van 30 dagen en wil je gebruik maken van de reparatieservice? Neem dan contact op met onze klantenservice. Doe dit altijd o.v.v. je ordernummer en stuur een duidelijke foto van het defect mee. Onze medewerkers zullen het defect dan beoordelen en contact met je opnemen over een passende oplossing. 

 

 

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel