WAT ALS MIJN SIERAAD KAPOT GAAT BUITEN DE GARANTIE?

Natuurlijk vinden wij het heel vervelend als je sieraad onverhoopt kapot gaat. Jaceys® draagt zorg voor haar producten en levert sieraden van hoge kwaliteit. Op alle sieraden zit een garantietermijn van 30 dagen. Mocht je sieraad buiten deze 30 dagen toch kapot gaan, dan bieden wij een uitstekende reparatieservice aan.
 

Hoe zit het met de kosten?
Als je sieraad buiten de garantie periode kapot gaat, kan je gebruik maken van onze reparatieservice. Wij bekijken graag  de mogelijkheden tot reparatie. Hieraan zijn soms kosten verbonden. De verzendkosten naar ons toe zijn altijd voor eigen rekening. Daarnaast wordt er gekeken naar het defect. Meestal is het defect kosteloos te repareren. Indien nodig zal er na ontvangst van het artikel een prijsopgave gemaakt worden waarin rekening gehouden wordt met materiaalkosten, arbeidsloon en verzendkosten van ons naar jou toe. Je hebt altijd zelf de keuze of je gebruik wenst te maken van ons aanbod of niet. 

 

Hoe kan ik gebruik maken van de reparatieservice?
Is je sieraad kapot gegaan buiten de garantietermijn van 30 dagen en wil je gebruik maken van de reparatieservice? Neem dan contact op met onze klantenservice. Doe dit altijd o.v.v. je ordernummer en stuur een duidelijke foto van het defect mee. Onze medewerkers zullen het defect dan beoordelen en contact met je opnemen over een passende oplossing. 

 

 

© 2015 - 2021 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel