Wat als mijn sieraad kapot is gegaan?

O nee, natuurlijk vinden wij het heel vervelend als je sieraad onverhoopt kapot gaat. Jaceys levert sieraden van de hoogste kwaliteit en hopen dat jij daar veel draagplezier aan mag beleven. Mocht je sieraad binnen 30 dagen na ontvangst toch kapot gaan, dan wordt je sieraad kosteloos gerepareerd. Hierbij geldt wel dat het defect onder de garantie voorwaarden moet vallen. 

Welke zaken vallen binnen de garantie?
Fabricage fouten, zoals: ringetjes welke open gaan, een defecte sluiting, een gebroken ketting, een horloge wat niet tikt, een kralen armband welke kapot gaat, een verkeerde gravering, etc.  Je mag altijd even contact op nemen om te kijken of iets binnen of buiten de garantie valt. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Hoe zit het met de kosten?
Alleen de verzendkosten van jou naar ons toe zijn voor eigen rekening. De rest (materiaalkosten, arbeidsloon en verzending terug naar jou) betalen wij. 

Hoe kan ik aanspraak maken op de garantie?
Is je sieraad kapot gegaan binnen de garantietermijn van 30 dagen en wil je aanspraak maken op de garantie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Doe dit altijd o.v.v. je ordernummer en stuur een duidelijke foto van het defect mee. Onze medewerkers zullen het defect dan beoordelen en contact met je opnemen over een passende oplossing. 

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel