WAT ALS MIJN SIERAAD KAPOT GAAT BINNEN DE GARANTIE?

Natuurlijk vinden wij het heel vervelend als je sieraad onverhoopt kapot gaat. Jaceys® levert sieraden van de hoogste kwaliteit en daarom hanteert Jaceys® een garantietermijn van 30 dagen. Mocht je sieraad binnen deze 30 dagen toch kapot gaan, dan wordt je sieraad kosteloos gerepareerd. Hierbij geldt wel dat het defect onder de garantie moet vallen. 

Welke zaken vallen binnen de garantie?
Fabricagefouten, zoals: ringetjes welke open gaan, een defecte sluiting, een gebroken ketting, een horloge wat niet tikt, een kralen armband welke kapot gaat, verkleuring van een artikel, een verkeerde gravering, etc.  

Hoe zit het met de kosten?
Alleen de verzendkosten van jou naar ons toe zijn voor eigen rekening. De rest (materiaalkosten, arbeidsloon en verzending terug naar jou) betalen wij. 

Hoe kan ik aanspraak maken op de garantie?
Is je sieraad kapot gegaan binnen de garantietermijn van 30 dagen  en wil je aanspraak maken op de garantie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Doe dit altijd o.v.v. je ordernummer en stuur een duidelijke foto van het defect mee. Onze medewerkers zullen het defect dan beoordelen en contact met je opnemen over een passende oplossing. 

© 2015 - 2021 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel