Hoe kan ik mijn sieraad het beste onderhouden?

Onze sieraden zijn van goede kwaliteit. Met grote zorg kiezen wij de juiste materialen uit die het langst mooi zullen blijven. Om onze kwaliteit te waarborgen hebben wij hier een aantal tips zodat je lang van onze sieraden  kunt genieten:

  Voorkom contact met: crème, parfum, water en vocht. Draag een sieraad niet tijdens het sporten en laat het sieraad bijvoorbeeld niet in de badkamer liggen, condens kan op termijn verkleuring veroorzaken.

  Door de PH-waarde van je huid kan je sieraad verkleuren. Helaas kun je hier weinig aan doen. Toch zijn de meeste onderdelen weer met een zilverpoetsdoek op te poetsen. Dof geworden of verkleurde kralen kun je vaak oppoetsen met een schone zilverpoetsdoek.

  Draag geen sieraden bij huishoudelijk of ruw werk en bij het sporten. Sieraden kunnen beschadigen door bepaalde schoonmaakmiddelen (chloor/zout) en door te hard stoten. Daarnaast bestaat de kans de sieraden te verliezen. Het is het beste om sieraden niet los in een lade of doosje te leggen. Sieraden kunnen elkaar beschadigen; berg elk sieraad apart op om krassen te voorkomen. Maak je armband of ketting altijd dicht bij het opbergen zodat ze niet in de knoop raken.

  Bij sieraden met strass steentjes kan het wel eens voorkomen dat er een steentje los laat. Een beetje blanke (nagel)lak erover heen geeft extra bescherming.

 Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht/zonnebank. Kleurstenen kunnen daardoor verkleuren. Make-up, haarlak en parfum bevatten stoffen die , als ze in aanraking komen met de metaallegeringen, vlekken kunnen veroorzaken op huid en kleding. Ook kan het de metaallegering verkleuren. Het is het beste om sieraden, pas op het allerlaatste moment om te doen.

 Doe je sieraden altijd af als je gaat slapen. Voor kindersieraden geldt dat kinderen onder de 3 jaar sieraden altijd onder toezicht moeten dragen. Laat baby's en kleine kinderen nooit alleen met hun sieraden om. Doe ze altijd af tijdens het slapen, spelen en in bad gaan.

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel