Welke zaken vallen binnen en buiten de garantie?

Jaceys hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van bestelling. Hieronder kan je lezen wat er onder de garantie valt en wat niet. Een gebrek bij ontvangst van een sieraad dient binnen 48 na ontvangst kenbaar te worden gemaakt per mail ovv je ordernummer + een duidelijke foto. 

Welke zaken vallen binnen de garantie?
Fabricage fouten, zoals: ringetjes welke open gaan, een defecte sluiting, een gebroken ketting, een horloge wat niet tikt, een kralen armband welke kapot gaat, een verkeerde gravering, etc.  Je mag altijd even contact op nemen om te kijken of iets binnen of buiten de garantie valt. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Welke zaken vallen buiten de garantie?
  Normale schade als gevolg van het dragen
  Schade als gevolg van blootstelling aan extreme temperaturen of chemicaliën.
  Schade ontstaan door reparaties uitgevoerd door jezelf of door derden.
  Schade als gevolg van blootstelling aan parfums, make-up, lotions of andere huidproducten.
  Verkleuring ontstaan door contact met de huid met een afwijkende pH waarde.
  Verkleuring van fotosieraden ontstaan door contact met water of andere vloeistoffen.
  Schade ontstaan door contact met water of andere vloeistoffen.
  Verliezen van een sieraad 


Heb je een klacht? 
Ondanks wij er alles aan doen om jou blij te maken kan het altijd voor komen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om je klacht altijd bij ons kenbaar te maken door even te mailen naar klantenservice@jaceys.nl ovv je ordernummer en eventueel een foto van het defect. 
Leidt dit niet tot een oplossing dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur via deze link.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel