Hoe kan ik mijn product retourneren?

Alle retourzendingen dienen aangemeld te worden vóór verzending.

Om uw retourverzoek in te dienen neem je contact met ons op via de klantenservice o.v.v. het ordernummer. Onze medewerkers beoordelen dan of je bestelling retour genomen kan worden. Als het retourverzoek goedgekeurd is ontvang je van ons het retourformulier. Vul dit formulier volledig in en voeg dit toe aan de retourzending voor een correcte en snelle afhandeling. Let wel op dat gepersonaliseerde sieraden buiten het herroepingsrecht vallen en dus niet terug gestuurd kunnen worden.

Het risico van verzenden ligt altijd bij de klant zelf. Wij raden je dus aan om de artikelen goed te verpakken, zodat er geen beschadigingen aan het artikel kunnen ontstaan tijdens het transport. Ook raden wij onze klanten altijd aan om de retourzending met track en trace te verzenden. Op deze manier kun je altijd bewijzen dat je iets retour hebt gestuurd, mocht dit verdwijnen bij de post. Doe je dit niet en komt het niet aan bij ons, dan kunnen wij de retourzending, hoe vervelend ook helaas niet afhandelen.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening. De kosten kunnen variëren. Wij raden je dan ook aan om de site van de verzendmaatschappij te raadplegen voor de huidige tarieven.

 

Heb je nog een vraag over het retourneren van je artikel? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

 

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel