Kan ik mijn product retourneren en wat zijn de voorwaarden?

Heb je je bestelling ontvangen en ben je toch niet helemaal tevreden? Dat vinden wij natuurlijk vervelend om te horen. Al onze sieraden worden met veel liefde en met de hand gemaakt, speciaal voor jou. Jij geeft ons de opdracht een persoonlijk sieraad te maken naar jouw wensen, iets unieks. Zoals je begrijpt kunnen wij deze sieraden niet retour nemen, ze zijn speciaal voor jou gemaakt en wij kunnen er niemand anders meer blij mee maken.
 

Niet gepersonaliseerde artikelen kunnen wel geretourneerd worden onder een aantal voorwaarden:

♡ Niet gepersonaliseerde producten kunnen geretourneerd worden tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Alle retourzendingen dienen wel nog even aangemeld te worden vóór verzending. Neem hiervoor contact op met de klantenservice en vermeld hierbij je ordernummer voor een snelle afhandeling.

♡ Alle gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten zijn per definitie uitgesloten van retournering. Heb je een verkeerde maat besteld? Dan kunnen we altijd even mee kijken of we wellicht het artikel voor je kunnen aanpassen in maat.

♡ Je dient je retour binnen 14 dagen aan te melden voor retournering. Daarna heb je, als je retour is goedgekeurd, nogmaals 14 dagen om je bestelling daadwerkelijk retour te zenden.

♡ Het product is onbeschadigd en heeft geen draagsporen. Als dit wel het geval is kunnen wij een waardevermeerdering in rekening brengen.

♡ Het product dient, redelijkerwijs mogelijk, verpakt te zijn in de originele verpakking en voorzien van alle meegeleverde toebehoren.

♡ Als het product in goede orde ontvangen is ontvangt u het volledige order bedrag, inclusief de verzendkosten, retour. De kosten voor het retour zenden naar ons toe zijn altijd voor eigen rekening.© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel