KAN IK MIJN PRODUCT RETOURNEREN EN WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?

Heb je je bestelling ontvangen en ben je toch niet helemaal tevreden? Dat vinden wij natuurlijk vervelend om te horen. Al onze sieraden worden met veel liefde met de hand gemaakt. Onze gepersonaliseerde sieraden worden zelfs speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Zoals je begrijpt kunnen wij deze sieraden niet retour nemen, ze zijn speciaal voor jou gemaakt en wij kunnen er niemand anders meer blij mee maken.

Een aantal van onze artikelen kunnen wel geretourneerd worden onder een aantal voorwaarden:
♡ Producten kunnen uitsluitend in samenspraak met Jaceys® geretourneerd worden. Alle retourzendingen dienen aangemeld te worden vóór verzending.
♡ Alle gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten zijn per definitie uitgesloten van retournering. Onze medewerkers beoordelen of uw product in aanmerking komt voor retournering.
♡ Je dient je retour binnen 14 dagen aan te melden voor retournering. Daarna heb je, als je retour is goedgekeurd, nogmaals 14 dagen om je bestelling daadwerkelijk retour te zenden.
♡ Het product is onbeschadigd en heeft geen draagsporen. Als dit wel het geval is kunnen wij een waardevermeerdering in rekening brengen.
♡ Het product dient, redelijkerwijs mogelijk, verpakt te zijn in de originele verpakking en voorzien van alle meegeleverde toebehoren.
♡ Als de retour in goede orde ontvangen is ontvangt u het volledige order bedrag, inclusief de verzendkosten, retour. De kosten voor het retour zenden naar ons toe zijn altijd voor eigen rekening.

© 2015 - 2021 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel