Wat is de bezorgtijd naar Belgie?

Vanaf het moment dat wij de bestelling mee geven aan de post, doet de zending naar België er gemiddeld 2 - 6 werkdagen over om bij jouw thuis afgeleverd te worden. Mocht je jouw pakketje nog niet ontvangen hebben, bereken dan eerst even of de 6 werkdagen al voorbij zijn voordat je contact met ons op neemt. In bijna alle gevallen wordt je pakketje namelijk de dagen erna gewoon netjes bezorgd.

Ik heb geen track en trace code ontvangen, klopt dat?
Heb je je bestelling laten verzenden met de aangetekende zending van €12,95? Dan klopt het niet dat je geen track en trace code hebt ontvangen. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice dan kijken we graag met je mee waar je pakketje zich op dit moment bevind.

Heb jij gekozen voor de normale zending? Dan klopt het dat je géén track en trace code hebt ontvangen. Je pakketje is met de normale zending verzonden en is niet traceerbaar. 


Verzending met PostNL

Elke order wordt met grootste zorg door ons verpakt, echter zodra het pakket is afgegeven bij PostNL ligt de zorg buiten ons bereik. Jaceys is niet aansprakelijk voor afwijkende levertijden. Zodra de bestelling is gemarkeerd als verzonden ligt de levering in handen van PostNL, zij zijn verantwoordelijk voor een snelle en juiste levering. Na het afleveren bij PostNL ontvang je hiervan altijd een mailtje van ons. Alléén wanneer je gekozen hebt voor een aangetekende zending naar Belgie ontvang je een track en trace code. Bij de gewone zending klopt het dat je géén track en trace code ontvangt. Jaceys kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken en/of beschadigen van de post tijdens de standaard verzending.

Pakketje niet ontvangen? Wacht dan nog even twee dagen extra i.v.m. de vertragingen bij de post. Wanneer je 6 werkdagen na verzending je pakketje alsnog niet hebt ontvangen kun je contact opnemen met PostNL. Zij kunnen je meer informatie geven m.b.t de status van jouw aangetekende pakket.

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel