Wat is de bezorgtijd binnen Nederland?

Wij verzenden alle pakketten met PostNL binnen 3 werkdagen na bestelling. In 95% van de gevallen wordt je bestelling (binnen NL) de dag na verzending bezorgd. PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. Uiteraard kan PostNL in drukke tijden, rond feestdagen, te maken hebben met vertraging.

Verzending met PostNL
Elke order wordt met grootste zorg door ons verpakt, echter zodra het pakket is afgegeven bij PostNL ligt de zorg buiten ons bereik. Jaceys is niet aansprakelijk voor afwijkende levertijden. Zodra de bestelling is gemarkeerd als verzonden ligt de levering in handen van PostNL, zij zijn verantwoordelijk voor een snelle en juiste levering. Na het afleveren bij PostNL ontvang je hiervan altijd een automatisch berichtje per mail met je track en trace code (dit geldt niet voor Belgie). 
Jaceys kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken en/of beschadigen van de post tijdens de standaard verzending.

Pakketje niet ontvangen? Wacht dan nog even twee dagen extra i.v.m. de vertragingen bij de post. Wanneer je 3 werkdagen na verzending je pakketje alsnog niet hebt ontvangen kun je contact opnemen met PostNL. Zij kunnen je meer informatie geven m.b.t de status van jouw pakket.

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel