Ik bestel het sieraad voor iemand anders, wat als de maat toch niet goed is?

Wat leuk dat je iemand een prachtig sieraad cadeau wilt doen! Daar ga je vast een dierbare ongelooflijk blij mee maken, want hoe bijzonder is het als je een gepersonaliseerd sieraad cadeau krijgt?! Wij begrijpen heel goed dat het best een uitdaging kan zijn om te achterhalen welke maat je voor de ander moet bestellen.

Toch blijft ons advies probeer te achterhalen welke maat sieraad de persoon in kwestie nu draagt. Meet even stiekem een ander sieraad op, wat lijkt op het sieraad wat je wilt bestellen. Als je de polsmaat opmeet houdt er dan rekening mee dat je 1-1,5 cm bij de maat op telt voor een fijne draagbaarheid, alle maten in de webwinkel zijn de maten van het sieraad zelf. Of kies voor een verstelbaar sieraad. Wellicht kun je hiervoor hulptroepen in schakelen of onder het mom van een smoesje toch de juiste maat achterhalen. Meten is namelijk weten. 

Is dit echt geen optie? Neem dan even contact met ons op. Op basis van de meest gekozen maten en wat informatie over de ontvanger kunnen we je vast helpen met het inschatten van de juiste maat.

Bekijk hier onze voorwaarden m.b.t. retourneren en ruilen.

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel