HOE BESTEL IK EEN SIERAAD MET HANDSCHRIFT OF TEKENING?

Bij Jaceys is het zelfs mogelijk om een sieraad met handgeschreven tekst of tekening te laten graveren, super uniek en persoonlijk!

Voor het aanleveren van de foto dien je rekening te houden met het volgende: schrijf of teken het liefst met een zo donker mogelijke pen of stift op wit papier, zonder lijntjes. Hoe kleiner de details geschreven of getekend worden, hoe kleiner het gegraveerd wordt. Maak de tekening niet te gedetailleerd. Details kunnen verloren raken tijdens het verkleinen, wat het resultaat niet ten goede komt.

Maak van het handschrift of de tekening een goede en duidelijke foto bij daglicht. Hoe groter het contrast, hoe beter. Na bestelling kan je de betreffende foto door mailen. Dit kan je het beste doen als reply op de bestel bevestiging. Anders kan je de foto o.v.v. het ordernummer mailen naar klantenservice@jaceys.nl.

Wij bekijken hoe we het aangeleverde bestand het beste kunnen graveren op het sieraad of op de sleutelhanger. Wanneer wij denken dat de afbeelding niet goed over te nemen is zullen wij altijd contact opnemen.

© 2015 - 2021 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel