Hoe bestel ik een sieraad met handschrift of tekening?

Bij Jaceys is het zelfs mogelijk om een sieraad met handgeschreven tekst of tekening te laten graveren, super uniek en persoonlijk!
Heb je een mooi stukje tekst welke je hebt gekregen van een dierbare? Laat het vereeuwigen op een prachtig sieraad. Ook een tekening of de eerste geschreven namen van de kindjes zijn mogelij om over te nemen op een mooi juweel.

Aanleveren handschrift of tekening
Voor het aanleveren van de foto dien je rekening te houden met het volgende: schrijf of teken het liefst met een zo donker mogelijke pen of stift op wit papier, zonder lijntjes. Hoe kleiner de details geschreven of getekend worden, hoe kleiner het gegraveerd wordt. Maak de tekening niet te gedetailleerd. Details kunnen verloren raken tijdens het verkleinen, wat het resultaat niet ten goede komt.

Maak een foto
Maak van het handschrift of de tekening een goede en duidelijke foto bij daglicht. Hoe groter het contrast, hoe beter. Let hierbij er even op dat je geen schaduw over de tekst heen maakt. Na bestelling kan je de betreffende foto door mailen ovv je ordernummer. Dit kan je het beste doen als reply op de bestel bevestiging. Anders kan je ook de foto o.v.v. het ordernummer door mailen naar
klantenservice@jaceys.nl.

Wij bekijken hoe we het aangeleverde bestand het beste kunnen graveren op het sieraad of op de sleutelhanger. Wanneer wij denken dat de afbeelding niet goed over te nemen is zullen wij altijd contact opnemen. Je mag ook altijd van te voren even contact met ons opnemen om je foto of het handschrift te controleren.

 

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel