Hoe bestel ik een tekst sieraad?

Wanneer je een sieraad met tekst hebt uitgekozen in de webwinkel vind je bij het product een keuzemenu welke je dient door te lopen. Hier kan je keuzes maken m.b.t. bijvoorbeeld de maat, de kleur, hoeveel bedels of graveringen je wenst etc. Welke keuzes je hebt verschilt per artikel.

De gewenste tekst kun je meestal aangeven in het keuzemenu. Kom je er niet helemaal uit met de hoeveelheid karakters of wil je de tekst op een andere wijze graveren? Neem dan vooraf contact met ons op zodat wij mee kunnen kijken naar de mogelijkheden voor dat betreffende artikel. Eventuele opmerkingen of wensen over de te graveren tekst kan je aangeven in het opmerkingen veld in de winkelwagen. Wij lezen altijd de opmerkingen alvorens wij aan de slag gaan met jouw bestelling.

● Per artikel staat vermeld hoeveel karakters je kan laten graveren, het is niet mogelijk om dit te vermeerderen.
● Voor het mooiste resultaat dient er een spatie tussen een symbool en tekst te staan.
● Een symbool kan je als volgt aangeven (kopiëren en plakken): ❤ | ♡ | ∞ | ★

● Een symbool telt als 3 karakters
● Tekst volledig in hoofdletters kan alleen in lettertype Times New Roman
● Wij streven het mooiste resultaat na, om deze reden kunnen wij soms een symbool weglaten als er teveel karakters opgegeven worden.

 

Mocht er iets voor ons onduidelijk zijn dan nemen we altijd nog even contact met je op. Vaak doen we dit middels een Whatsapp berichtje. Dit lees je vaak snel en dan kunnen we samen even kijken naar de mogelijkheden.

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel