BLACK FRIDAY 2020 & CYBER MONDAY 2020

Woehoeee! Ook Jaceys® doet mee aan BLACK FRIDAY 2020en CYBER MONDAY 2020! En we gaan gek doen! Maar liefst een heel weekend lang hebben we waanzinnige deals zowel voor hem als voor haar! Profiteer er snel van want zo gek als deze acties... dat doen we niet snel meer! ;-)

De verwachting is dat mensen dit jaar massaal online hun cadeaus voor de feestdagen gaan bestellen! Met de decemberdrukte voor de deur willen we jullie echt aanraden om je cadeau voor kerst dit jaar ruim op tijd te bestellen. Zo hebben wij alle tijd om jouw juweeltje met liefde te ontwerpen en ook de post zal je dankbaar zijn

Ben je nog op zoek naar een ander cadeautje? Neem dan zeker even een kijkje op onze cadeau pagina, daar vind je de leukste cadeaus voor papa, mama, zussen, vriendinnen en ja zelfs voor jezelf! ;-)

VOORWAARDEN:
Deze actie is alléén geldig van donderdag 26-11-20 vanaf 09:15 uur tot en met maandag 30-11-20. Alléén geldig op de artikelen op deze pagina, op de BlackFriday Dames Deals en op de BlackFriday Heren Deals. Deze actie is niet geldig icm andere (kortings)acties. Niet geldig met terug werkende kracht. Prijs (€25) is de vanaf prijs per stuk. Voor sommige artikelen zijn er extra keuze opties mogelijk, zoals extra graveringen, een grotere maat of het plaatsen van een foto, de meerprijs hiervoor wordt doorberekend boven op de €25,-.

 

 

 

ยฉ 2015 - 2020 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel