SCHOEN CADEAUS | KLEIN SURPRISE CADEAU | CADEAU TOT 20 EURO

Vol verwachting klopt ons hart! Pakjes avond 2020 staat weer voor de deur en dat betekent schoentjes zetten, sinterklaasliedjes zingen en heel veel pepernoten eten! Maar met het zetten van schoentjes begint ook de zoektocht naar de leukste schoencadeaus. Je wilt het liefst een bijzonder cadeautje geven, klein van prijs maar wel groot van gebaar.

Sinterklaas weet dat de mooiste cadeaus vaak in de kleinste pakjes zitten en daarom stuurde hij zijn beste pieten op pad, op zoek naar de leukste kleine cadeaus onder 20 euro. Gelukkig wist hij van vorig jaar nog dat je bij Jaceys hele persoonlijke cadeaus kunt bestellen. Van die cadeaus waarvan de ontvanger spontaan een traantje weg pinkt, zo ontroerend. Maar ja het moest natuurlijk wel een leuk cadeau voor in de surprise of in de schoen blijven en dus heeft hij ons gevraagd een speciale collectie schoen cadeaus op te zetten.

Met heel veel liefde zijn wij aan de slag gegaan om de mooiste cadeaus te ontwerpen voor een zacht prijsje. Wel zo fijn als je meerdere surprise moet maken, veel lootjes hebt getrokken of meerdere schoenen te vullen hebt. Je bestelt je surprise cadeau dit jaar gemakkelijk en snel online bij Jaceys en natuurlijk kan je jouw schoen cadeau helemaal naar wens laten personaliseren. Wat staat er op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas?

© 2015 - 2020 Jacey's Jewellery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel