Persoonlijke sieraden voor de feestdagen

Feestdagen

De zomervakantie is weer voorbij, de scholen zijn weer begonnen, het wordt kouder en de feestdagen zijn er nog voordat je tot 10 kunt tellen. De schappen in de winkels liggen alweer vol met strooigoed, chocoladeletters, kerstversiering en we zijn nog niet eens aan november begonnen! Maar misschien is het al wel weer door je hoofd geschoten. Wat zal ik dit jaar weer gaan kopen voor familie, vrienden en/of kinderen. Wat wil ik zelf graag hebben, wat vind ik mooi en waar moet je beginnen? Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw, maar ook Valentijn, Vader- en Moederdag, jullie huwelijksdag, het zijn allemaal bijzondere dagen waarbij je jouw geliefde wel wilt verrassen met een mooi en persoonlijk cadeau! Bij Jaceys hebben ze voor ieder bijzonder moment in het jaar wel een prachtig, uniek en persoonlijk naam- of fotosieraad cadeau om te geven! 

 

Persoonlijk sieraad en fotocadeau

Wat is er nu mooier dan een prachtig sieraad krijgen van je geliefde met de namen van de mensen die je lief hebt of had. Een sieraad dat je dicht bij je kunt dragen met de namen of initialen gegraveerd en zo zijn je geleifde voor altijd bij je. Naast sieraden graveren, kun je ook kiezen voor een persoonlijk fotosieraad zoals; een medaillon, fotobedel voor aan een bruidsboeket of een sleutelhanger. Uniek bij Jaceys is de loveletter, persoonlijk bedacht door de eigenaresse Naomi. Een wel heel persoonlijk sieraad voor haar met een verborgen boodschap! Dus wil je iets bijzonders zeggen of juist vragen, heb je een bijzondere boodschap voor een geliefde? Doe dit dan met de loveletter, een prachtige verrassing om te krijgen of om jezelf cadeau te doen!

 

Cadeau voor haar, hem en kind

Voor iedereen is er wat wils! Sieraden voor elke leeftijd en voor zowel man als vrouw. Wil je een stoer sieraad voor een man? Ga dan voor een kralen of leren armband met gravering. Je kunt ook een sleutelhanger met gravure meegeven aan een man, zodat hij weet wie er thuis op hem wacht. Er zijn daarnaast ook verschillende sieraden sets voor ouder en kind, leuk om te matchen! Zoek je een leuk sieraad voor een vrouw? Nou de keuze is reuze bij Jaceys! Genoeg leuke opties om te geven voor een bijzonder moment of gewoon zomaar, omdat het kan. 

 

Accessoires met een boodschap

Niet alleen sieraden zijn blijvend en mooi om te geven. Naast sieraden heeft Jaceys ook accessoires te koop voor een bijzonder moment. Een taartschep met gravure voor een bruiloft of juist een babyshower of gender reveal. Een speciale spiegel met persoonlijke gravure voor de bruid of juist voor de bruidsmeisjes of moeders. Maak ieder moment nog specialer met een persoonlijk cadeau en sieraad van Jaceys.

 

Jaceys staat voor uw klaar

Jaceys helpt graag bij het bedenken van de juiste tekst voor de persoonlijke gravure of het kiezen van de juiste foto voor de fotosieraden. Wil jij bijvoorbeeld jouw vriendin ten huwelijk vragen en twijfel je over de tekst of het sieraad? Geen probleem, Jaceys denkt graag mee! Er zijn zoveel bijzondere feestdagen en momenten in het jaar, maar niet alleen op die feestdagen is het leuk om een cadeau te geven! Juist wanneer iemand het helemaal niet verwacht, is het leuk om diegene te verrassen met een persoonlijk sieraad van Jaceys. Gewoon omdat het kan en omdat je iedere dag moet vieren!

 


  

© 2015 - 2021 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel