JACEYS® - EEN OFFICIEEL MERK


Wij zijn heel trots om jullie te kunnen vertellen dat JACEYS® officieel is erkend als merk in het Benelux Merkenregister!
Het BBIE
(Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom) helpt ons bij de bescherming tegen misbruik van ons intellectuele eigendom. 
Het BBIE is een internationale overheidsorganisatie, het officiele bureau voor de registratie van merken, modellen en tekeningen in de Benelux. Zij bieden de mogelijkheid om het bestaan van o.a. ideeen, concepten, ontwerpen en prototypes vast te leggen in een i- DEPOT. Het BBIE is onderdeel van de Benelux-Organisatie voor de intellectuele Eigendom (BOIE), een internationale organisatie die onder toezicht staat van de Raad van Bestuur. In deze Raad ziten vertegenwoordigers van de drie Benelux landen. 


Eigenaresse Jaceys® - '' Het is zo fijn om te weten dat waar je zo hard voor werkt, zoveel liefde - creativiteit en passie in stopt nu ook de bescherming krijgt die het verdiend. Helaas heeft het verleden ons geleerd dat wij ons intellectuele eigendom goed moeten beschermen tegen misbruik. Wij zijn dan ook nu enorm blij dat we die zekerheid onze klanten kunnen bieden met dit plekje in het Merkenregister! ''

 

AUTEURSRECHT
Op alle creaties (voorontwerpen, schetsen, foto’s, teksten, digitale bestanden e.d)  ontworpen door Jaceys is het auteursrecht van toepassing. Zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming is het verboden om deze geheel of gedeeltelijk te gebruiken en/of toe te passen.
Alle auteursrechtelijke, intellectuele en industriele rechten zijn eigendom van Jaceys en dienen door u te worden gerespecteerd. Op al onze ontwerpen en afbeeldingen (ook maatwerk) berust het copyright bij Jaceys®.

Namaken, kopiëren of op andere wijze verspreiden zonder overleg met of toestemming van Jaceys is nadrukkelijk verboden. Wij zien streng toe op het schenden van ons copyright en zullen alles in het werk stellen dit zo nodig gerechtelijk aan te pakken. Ook het namaken/kopiëren (van onderdelen) van onze ontwerpen en verspreiden in huislijke kring is bij wet verboden en wordt via een hiertoe in het leven geroepen vakkundig netwerk zeer nauwlettend gevolgd, gespot en vervolgd/beboet. Werk dat in uw opdracht wordt vervaardigd, geïllustreerd of ontworpen blijft auteursrechtelijk eigendom van Jaceys en mag niet door u worden gebruikt voor andere doeleinden. Jaceys® behoud het recht om het werk en/of het ontwerp voor commerciële doeleinden in te zetten en op te nemen in de collectie.

Wij zullen ten alle tijden bij nabootsing een juridische procedure starten.

 

© 2015 - 2021 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel