DISCLAIMER  

De inhoud van de website, waaronder doch niet uitsluitend: de teksten, afbeeldingen, vormgeving,  merken en domeinnamen, zijn het eigendom van Jacey’s en worden beschermd door auteursrechten  en intellectuele of industriële eigendomsrechten die onder het toepasselijk recht bestaan. Het is niet  toegestaan om de website, enig gedeelte daarvan of afbeeldingen die door Jacey’s via social media  worden gepubliceerd te verveelvoudigen dan wel ter beschikking te stellen aan derden zonder  toestemming van Jacey’s. Bij inbreuk heeft Jacey’s recht op een vergoeding ter hoogte van tenminste  twee maal de door haar gehanteerde licentievergoeding voor een dergelijke vorm van gebruik zonder  het recht op enige schadevergoeding te verliezen. 

De door Jacey’s verstrekte informatie en afbeeldingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op  deze website geplaatst, maar voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan. Jacey’s streeft ernaar om de website constant te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor  instaan dat de inhoud van deze website na verloop van tijd of op het moment dat deze website  geraadpleegd wordt nog steeds actueel is.  

De informatie op deze website kan altijd zonder aankondiging worden gewijzigd. De bezoeker van de  website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze website. De websites die vanuit deze  website bezocht kunnen worden, zijn niet door Jacey’s ingericht en worden niet door Jacey’s gemaakt. 

Jacey’s aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze  website en de informatie (of de onmogelijkheid die te gebruiken), daaronder begrepen schade  veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van informatie, informatie op of via een  website waarnaar op de website verwezen wordt, of informatie van of via een website

 

© 2015 - 2023 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel