PERSOONLIJKE SIERADEN | GEDENK SIERADEN | SIGNATURE ARMBAND

Gepersonaliseerde sieraden zijn een echte trend! Het is dé manier om jouw dierbare herinneringen voor altijd te koesteren. Met onze sieraden sets ontwerpen jullie zelf een unieke familiesieraad gemakkelijk en snel online. Van armband tot ketting, bij Jaceys® laat je het sieraad graveren met een tekst naar keuze.

POWERVROUWEN

Moeders zijn powervrouwen! Ze zetten hun kindje op nummer één en doen er alles aan om de beste mama te zijn! Dat mag gezien worden! Verras de moeder van jullie kindjes, jouw eigen moeder of de oma van jullie kleinkinderen met een uniek cadeau. Alle mama sieraden zijn geheel te personaliseren naar wens. Zo weet je zeker dat je haar verrast met een persoonlijk juweeltje dat perfect bij haar past!

DE LIEFDE TUSSEN EEN MOEDER EN HAAR KINDEREN IS ONEINDIG

Er is geen band zo sterk als de band tussen een moeder en haar kinderen! Deze bijzondere band mag gekoesterd worden. Met onze prachtige moeder en kind sieraden zijn jullie voor altijd samen met elkaar verbonden! Jaceys® heeft een uitgebreid assortiment aan moeder dochter sieraden, welke allemaal gepersonaliseerd kunnen worden met een eigen gravering. Hoe leuk is het om deze mooie ouder en kind setjes van Jaceys® te bewaren voor later? Zo heb je voor altijd een mooi aandenken aan deze bijzondere kindertijd.

VADER EN ZOON MET DEZELFDE LOOK

Twinning is winning is helemaal hip! Twinning betekent dat je samen hetzelfde draagt. Jaceys® speelt graag in op deze trends en onze vader zoon sieraden zijn hier echt perfect voor! Wij hebben speciaal voor alle stoere mannen unieke sieraden ontworpen. Al onze vader zoon sets zijn te graveren met een eigen tekst naar keuze. De papa en zoon armbanden zijn daarnaast ook beschikbaar in een mama en dochter armband. Zo dragen jullie als familie allemaal dezelfde sieraden, als dat geen twinning is, dan weten wij het ook niet meer!

MY SISTER MY FRIEND | SISTERS BY HEART

Ben je nog op zoek naar een uniek cadeau voor je zus? Wellicht beschouw je je beste vriendin als een grote zus? Kijk dan eens bij onze speciale zussen sieraden. Deze sieraden collectie is speciaal ontworpen om de bijzonder band tussen twee zussen te vieren. Natuurlijk kun je de sieraden voor zussen ook cadeau geven aan je beste vriendin. Laat ze personaliseren met een bijzondere quote of laat elkaars naam graveren en laat aan iedereen zien dat jullie zusdinnetjes zijn! 

HERINNERINGEN BEWAREN | KOESTER DE MOOIE MOMENTEN

Onze gedenksieraden zijn een prachtige manier om de herinneringen aan een dierbare voor eeuwig vast te leggen. Ben je misschien een dierbaar persoon verloren? Dan zou je zelf een gedenksieraad kunnen ontwerpen. Als zijnde een as ketting, een medaillon met handgeschreven tekst of een signature armband. Heb je wellicht een dierbaar briefje gekregen, geschreven met eigen handgeschreven tekst? Een vingerafdruk of een voet afdrukje? Jaceys® neemt het graag voor je over om te graveren op een sieraad. Dit bestand hoef je niet per post op te sturen, je maakt van de afdruk een goede foto en stuurt deze per mail naar ons op. Alle informatie hierover kun je ook terug lezen bij de betreffende artikelen. 

FOTO BEDEL VOOR AAN JE TROUWBOEKET

Is er een persoon die je om welke reden dan ook moet missen op jouw bruiloft? Wil je toch dat deze persoon er een beetje bij is op jouw grote dag? Dan ontwerp je zelf een trouwboeket bedel. Dit is een bedel waarin een foto verwerkt is welke je later aan je bruidsboeket kunt hangen. Dit kan de bloemist voor je doen maar dit kun je ook heel gemakkelijk zelf. Opkomende trend zijn de fotobedels aan een das speld, deze worden vaak aan de binnenkant van het colbert gedragen door de bruidegom. Heel subtiel en niet opvallend, maar voor jouw eigen gevoel zijn ze er toch een beetje bij!

© 2015 - 2022 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel