Bloemen maan - hanger

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 34,95 (inclusief btw)

Maan decoratie | Leuk voor de baby of kinderkamer

Na maandenlange voorbereiding staan de 'maantjes ' eindelijk in de webwinkel! Wat een avontuur was het om dit artikel te ontwerpen. Maandenlang werkte ik aan het 'perfecte' maantje en kijk dit eindresultaat nu eens! Ze zijn werkelijk waar prachtig! En héél uniek!

Hoe kun je bestellen? Zo werkt het:
- Jij kiest de kleur van de rand uit (wit, goud, zwart of doorzichtig)
- Je kiest de gewenste maat
- Vervolgens kies je of je ook een naam verwerkt wilt in het maantje. 
- Hierna kun je kiezen welke kleur de bloemen mogen krijgen. 
Kies je voor een mix van kleuren? Dan geef je mij vrijspel om er iets moois van te maken. Als je een speciale wens hebt mag je dit aangeven bij 'opmerkingen' in de winkelwagen. Ik kan niet garanderen dat ik aan de kleur bloemen wens kan voldoen maar ik zal dan kijken naar de mogelijkheden. 

Belangrijke informatie:
Elke maan wordt door mij persoonlijk op maat gemaakt. Dit proces neemt heel wat tijd in beslag. De verzendtijd is dan ook ongeveer 10 - 14 werkdagen. Omdat ik elk bloemetje zelf droog kan ik nooit exact een maan van een foto namaken. Je ontvangt een maan die lijkt op de voorbeeldfoto's. Omdat dit 100% handwerk betreft zal een maantje meestal niet volledig perfect zijn. Er kan bubbeltje in zitten, een vloeistof druppeltje te zien zijn, een bloemetje die niet perfect is etc.. dit maakt jouw maan een echte 'one of a kind'. Natuurlijk streef ik altijd naar het mooiste eindresultaat.

 

© 2015 - 2022 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel