-25%

Regenboog baby ketting

Vorige Artikel 14 van 14
€ 39,95 € 29,95 (inclusief btw)

REGENBOOG BABY | BETEKENIS | REGENBOOG SIERAAD

Kort geleden kregen wij de vraag: '' Jaceys, hebben jullie ook sieraden in het assortiment voor een pas geboren regenboogbaby? '' Wij hadden eerlijk gezegd nog nooit van deze term gehoord. Een regenboog kindje is een baby die kort na het verlies van een vorige kindje is geboren. Denk dan bijvoorbeeld aan een miskraam of aan het overlijden van een baby in de buik of kort na de bevalling. Hoewel de ouders een zware tijd achter de rug hebben is er een nieuwe lichtpuntje in hun leven gekomen. De regenboog staat symbool voor de brug tussen hemel en aarde. Het is daarom ook niet toevallig dat een regenboog vaak wordt gezien na het overlijden van een dierbaar persoon.. Een regenboog laat zien dat er na regen zonneschijn komt. Het symboliseert het nieuwe leven. Vaak verwerken de ouders ook een regenboog op het geboortekaartje om het overleden kindje een speciaal plekje te geven ter herinnering. 

HERINNERINGSIERADEN | GEDENKSIERAAD | OVERLEDEN KINDJE

De zilveren ketting kan gegraveerd worden met een naam waarboven een subtiele regenboogbedel hangt. Ter herinnering aan het overleden kindje zou de achterzijde optioneel mee gegraveerd kunnen worden. Je zou bijvoorbeeld de naam / namen van het kindje + de geboorte datum kunnen laten graveren, zo draag je beide kindjes dicht bij je hart. De ketting is 45 cm lang en het graveerplaatje is 16.5mm. Gemaakt van sterling zilver. Blijft mooi voor altijd.
 

NAAM KETTING | BETEKENISVOLLE SIERADEN

Natuurlijk kun je deze ketting ook prima dragen zonder deze 'rainbow baby' betekenis eraan te geven. Een regenboog staat voor vele mensen ook voor geluk. Het is een prachtige en magische verschijning en iedereen kijkt er graag naar wanneer hij staat te schitteren aan de hemel. Er gaan vele verschillende mythes over de regenboog en voor iedereen heeft het een andere betekenis. Dat het een prachtige verschijning is.. dat is zeker! Wist je dat zelfs alle kleuren van de regenboog een eigen betekenis zouden hebben? Wij geloven nog steeds dat er aan het einde van de regenboog een pot met goud staat te wachten en jij? ;-)

© 2015 - 2021 Jaceys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel